AKTUELNO

Sloba povredio previše KIju, zato sada mora da bude uz nju.

Luna Đogani je od sinoćnjeg ulaska Kristine Kockar, supruge Slobe Radanovića, pod velikim stresom. Samo što se probudila želela je da porazgovara sa nekim i isprazni sve iz sebe. Jovana Tomić joj  je pružila reči utehe i ohrabrila da nastavi dalje.

Foto: Printscreen Youtube

Iako je sinoć glumila "jaku" Lunu, danas je previše skrhana zbog Kijinog ulaska. Njih dvoje su dugo sedeli u radionici i razgovarali o osećanjima. Sa suzama u očima mu je ispričala sve što joj leži na srcu.

Ja nisam jaka za ove stvari. Mi nikad nećemo moći da budemo kao pre, ja neću moći da budem ona Luna kao pre.  Jednostavno ne mogu. Ne osećam da si ti više moj Sloba. Nemam želju da te poljubim i zagrlim. Nemam želju, to je istina" - pričala je ljubav plačljivim glasom.

Foto: Printscreen Youtube

On je sve vreme tešio i ubeđivao koliko je voli i koliko je zaljubljen u nju, da ga za Kiju vezuje samo pet godina koje su proveli zajedno, ali da ništa ne oseća prema njoj.

Ja sam ispao govono prema njoj. Ja sam ispao govno kakav god da sam imao brak, mi smo drugovi, ona je uvek tu bila za mene. Nemoj u to da posumnjaš. Zaboli me kada mi kažeš da nećeš da me poljubiš i zagrliš. Ali neću da bacim ono zbog čega sam se žrtvovao. Ti bežiš od mene. Ja kad vidim da ona nema nešto ja moram da joj priđem ja sam takav čovek. Kada sam ispao takvo govono, ja moram sad da joj priđem i učinim, ne zato što osećam nešto prema njoj, već zato što sam čovek.

Foto: Printscreen Youtube

Njihov razgovor je bio previše emotivan, plakali su i izjadali se jedno drugom. Osećaju preveliku grižu savesti i ne znaju kako da se nose sa time. Luna zbog toga što ima status ljubavnice, a Sloba što je izdao svoju ženu.

Dok ona nije ušla ja nisam shvatio šta sam njoj uradio. Kakav god mi odnos imali. Ispao sam ono što nisam. Ovo je nešto najgore na svetu, kada zamrziš samog sebe.

Pročitajte još: JA ĆU DA PRSNEM ZBOG KIJE! Luna se uplašila da joj Kristina ne otme Slobu, pa ga ucenila! (VIDEO)

Kako je ovaj dirljivi razgovor protekao i šta su jedno drugom poručili pogledajte u narednim video - snimcima.

Autor: Pink.rs

#Jovana Tomić Matora

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'